Jouw bedrijfswagen op 20 belangrijke punten gecheckt!

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt jouw bedrijfswagen flink op de proef. Wil je veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de wintercheck doen bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer in de buurt. Voor € 16,50 controleren ervaren servicemonteurs jouw bus op 20 cruciale punten.

Winterbanden


Je hebt glad. En je hebt grip.

Voor wie snel wil stilstaan bij slecht weer, zijn er winterbanden voor alle Volkswagen Bedrijfswagens. Met meer grip door de specifieke rubbersamenstelling en een kortere remweg. Daarmee wordt de kans op een ongeval een stuk kleiner. Profiteer van veel voordeel op diverse winterbanden. Verschil moet er zijn.

All season banden.

Je hebt gedoe. En je hebt gedaan.

Als je één band voor alle weertypes wilt, zijn er all-season banden voor alle Volkswagen bedrijfswagens. Daarmee heb je het hele jaar grip en ben je bestand tegen weer en wind. Zonder dat je hoeft te wisselen of opslagkosten betaalt. Verschil moet er zijn.

Als het nodig is gratis een nieuwe accu.

Een van de belangrijkste onderdelen die wordt gecontroleerd tijdens de Wintercheck is de accu. Deze is in de winterperiode verantwoordelijk voor maar liefst 50% van de strandingen. Blijkt uw accu tijdens de controle niet in orde, dan krijgt u gratis een nieuwe (inclusief montage)*.

De Wintercheck en accessoires aanbiedingen zijn geldig t/m 28 februari 2019.

Maak een werkplaatsafspraak.

Back to top