Je hebt service. En je hebt Volkswagen Bedrijfswagens Service.

Plan uw werkplaatsafspraak online in

Maak direct een werkplaatsafspraak. Vul eerst uw kenteken in zodat we weten om welke auto het gaat.

Zomerbanden.

Nu vanaf € 73 incl. montage.

Bij  buitentemperatuur boven de 7 graden leveren zomerbanden betere prestaties dan andere banden. Door de materiaalsamenstelling en het profiel van de zomerbanden zorgen deze banden voor meer veiligheid bij zomerse omstandigheden. Door tijdig te wisselen naar zomerbanden voorkom je onnodige slijtage van de winterbanden. Zijn de banden van jouw bus versleten of rijd je nog op winterbanden? Plan dan nu een afspraak de banden te laten vervangen of wisselen voor zomerbanden.

Onze 7 Servicebeloften.

Beloften waar je ons aan kunt houden.

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij begrijpen dat een servicebeurt of reparatie voor jouw bedrijfsvoering nooit op het ideale moment komt. Daarom hebben we een oplossing bedacht waarmee we je flexibeler van dienst kunnen zijn.

Airco onderhoud.

Incl. geurbehandeling. € 115 excl. btw.

Comfortabel rijden gaat verder dan een fijne zitplek achter het stuur of een handige indeling van de bedrijfsbus. Comfort zit ook in de luchttoevoer en het klimaat in de auto. Airco-onderhoud zorgt ervoor dat je bedrijfswagen klaar is voor zomerse temperaturen. Voor een aangenaam vervoer van A naar B, niet alleen voor jezelf maar ook voor je medepassagiers.

Voordelig onderhoud voor bedrijfswagens
die al wat langer meegaan. Tot 20% voordeliger!

Economy Service. Onderhoud tegen lage prijzen.

Onderhoud en reparatie tegen lage prijzen, 100% Volkswagen kwaliteit en mét volwaardige garantie. Hiermee bespaar je aanzienlijk op de onderhoudskosten.
Back to top