Plan uw werkplaatsafspraak online in

Maak direct een werkplaatsafspraak. Vul eerst uw kenteken in zodat we weten om welke auto het gaat.

Onze 7 Servicebeloften.
Beloften waar u ons aan kunt houden.

Plan de wintercheck.

Jouw bedrijfswagen op 20 belangrijke punten gecheckt!

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt jouw bedrijfswagen flink op de proef. Wil je veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Plan nu een wintercheck bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer in de buurt. Voor € 16,50 controleren ervaren servicemonteurs jouw bus op 20 cruciale punten.

Voordelig onderhoud voor bedrijfswagens
die al wat langer meegaan. Tot 20% voordeliger!

Economy Service. Onderhoud tegen lage prijzen.

Onderhoud en reparatie tegen lage prijzen, 100% Volkswagen kwaliteit en mét volwaardige garantie. Hiermee bespaar je aanzienlijk op de onderhoudskosten.

Airco onderhoud.

Incl. geurbehandeling. € 115 excl. btw.

Comfortabel rijden gaat verder dan een fijne zitplek achter het stuur of een handige indeling van de bedrijfsbus. Comfort zit ook in de luchttoevoer en het klimaat in de auto. Airco-onderhoud zorgt ervoor dat je bedrijfswagen klaar is voor zomerse temperaturen. Voor een aangenaam vervoer van A naar B, niet alleen voor jezelf maar ook voor je medepassagiers.

Onze 7 Servicebeloften.
Beloften waar u ons aan kunt houden.

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij weten dat service nooit goed uitkomt, daarom hebben we bedacht hoe we u flexibeler van dienst kunnen zijn.

Back to top