Je hebt opladen. En je hebt inladen. 

Een bedrijfsbus is voor sommige bedrijven iets te groot. Gelukkig is er de Volkswagen Load up! De ideale bestelauto voor de binnenstad. Schoon, wendbaar, zuinig en ruimer dan je denkt. Verschil moet er zijn.

De Load up!

Snel even inladen en alle leveringen in één ritje bezorgen? Dat doe je met de load up!. De laadruimte is uitgerust met een sterke laadvloer, een vloermat, sjor-ogen en een scheidingsrek. Het load up! pakket is beschikbaar op alle vijf-deurs varianten van de nieuwe up!. De mogelijkheden zijn ongekend.

Ruim concept.

Zeer ruim.

De kleine load up! is een grote dienstverlener. Zonder achterbank biedt deze stadsvervoerder 990 liter laadruimte en heeft 438 kg laadvermogen.
– Wendbaar.
Kleine 9,8 m draaicirkel.
– Sterk.
438 kg laadvermogen. Bij een gewicht van 927 kg.
– Ruim.
990 liter laadvolume.

Interieur.

Lekker in te laden.

De laadruimte is uitgerust met een sterke laadvloer, een vloermat, sjor-ogen en een scheidingsrek. Het load up! pakket is beschikbaar op alle vijf-deurs varianten van de nieuwe up!. De mogelijkheden zijn ongekend.

De e-load up!

Zero emissie. Zonder CO2 uitstoot.

Overstappen op elektrisch rijden? Stap maar in! De nieuwe e-load up! maakt het mogelijk. De krachtige elektrische motor levert puur rijplezier – volledig elektrisch en emissievrij. En dat met een bereik van maximaal 160 kilometer. Ontdek de nieuwe e-load up! voor duurzaam rijplezier in de stad – én daarbuiten. Daarnaast is de nieuwe e-load up! fiscaal ook zeer aantrekkelijk. Je hebt recht op 36% milieu-investeringsaftrek (MIA). Dit voordeel kan oplopen tot ruim € 3.600 netto. Op basis van 52% belastingtarief en 14% MKB winstvrijstelling. 
Ontvang nu € 350 korting op een laadpunt. 
Laadbundel per maand vanaf € 35.

De eco-load up!

Opvallend ruim. Opvallend zuinig.

De eco-load up! ontlast je portemonnee met slechts 82 gr. CO2 uitstoot per km. Met aardgas bespaar je flink op je brandstofkosten. En… met de eco-load up! kom je verder. Het bereik van de aardgasuitvoering is 380 km en samen met de benzinemotor zelfs 600 km. De uitvoeringen van de load up! met aardgas of benzine zijn eenvoudig door de dealer om te bouwen tot een up! met achterbank. Dit is gunstig voor de restwaarde.

Jouw ideale load up!

1. Load Up!

 

€10.987
Geen achterbank en rugleuning
Sterke laadvloer
Scheidingsrek

De load up wordt geleverd op geel kenteken en is BPM plichtig. 

2. Eco Load up!

€13.297
Geen achterbank en rugleuning
Sterke laadvloed
Scheidingsrek
Belettering ”eco load up!” op het kofferdeksel

3. E-load up!

€22.667
Volledig elektrisch
Belettering ”e-load up” op het kofferdeksel
Geen achterbank en rugleuning
Scheidingsrek

Advies over de nieuwe load-up!

Back to top