De Golf Sportsvan.

Bijzonder. Elke dag.

Rijk uitgerust en aantrekkelijk geprijsd.

Deze praktische Golf heeft standaard met onder meer een verschuifbare achterbank, in hoogte verstelbare passagiersstoel, Radio Composition Color, klein leder pakket en tot wel 1.500 liter bagageruimte. Door de scherpe lijnvoering die de Golf-reeks typeert, toont de Sportsvan zeer krachtig. Bovendien is de Sportsvan door de ANWB uitgeroepen tot Trekauto van het jaar 2015. Wilt u meer weten over de Golf Sportsvan? Vraag een brochure aan of maak een proefrit.

Exterieur

Dynamiek in topvorm.

De gestaag aflopende daklijn en licht hellende achterruit zijn slechts voorbeelden van subtiele details die de dynamiek van de Golf Sportsvan verhullen.

Trekauto van het jaar 2015

Functioneel

Dynamic Light Assist.

Optimaal licht in elke situatie.

Dynamic Light Assist is een grootlichtassistentie die door middel van een geïntegreerde camera eventueel tegemoetkomend verkeer detecteert en de verlichting automatisch hierop aanpast. Op die manier profiteert u continu van een optimale lichtbundel en wordt voorkomen dat u medeweggebruikers verblindt.

Park Assist met Park Pilot.

De Golf parkeert zichzelf.

Park Assist helpt u met het inparkeren. Alles gaat zonder handen. U hoeft alleen zelf het gas en de rem te bedienen. Het systeem detecteert automatisch de ruimte bij file- en achteruit inparkeren en stuurt zelfstandig in en uit. Dreigt u in botsing te komen met een ander voertuig, dan krijgt u een waarschuwingssignaal (Park Distance Control).

Elektronische handrem met Auto Hold functie.

Voortaan slaagt iedereen tijdens de hellingproef.

Met één simpele vingerbeweging zet u uw auto op de elektronische handrem. Daarnaast is het mogelijk met een druk op de knop de Auto Hold functie in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat uw auto nooit onbedoeld naar voren of achteren rolt als u stil bent komen te staan op een helling. De automatische rem schakelt zichzelf uit zodra u weer gas geeft. Op die manier kunt u uw weg snel en zonder problemen vervolgen.

Adaptive Cruise Control.

Past uw snelheid aan op het verkeer. Ook in files.

Wist u dat rijden met cruise control zuiniger is dan gewoon rijden? Adaptive Cruise Control werkt met een automatische afstandscontrole. Het systeem houdt de door u ingestelde snelheid en de afstand tot het voor u rijdende voertuig zelfstandig aan met behulp van een radar. Voegt er voor u een langzamer voertuig in, dan remt de Adaptieve Cruise Control uw auto af. Indien nodig brengt het systeem het voertuig volledig tot stilstand. Veilig én comfortabel.

Multimedia

Motoren

Veiligheid

R-Line pakket

Een greep uit ons actuele assortiment

Geen voertuigen gevonden
Back to top