De elektrische auto die je verder brengt.

De nieuwe 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 300 kilometer**. Zo ben je niet meer gebonden aan de stedelijke ritten. De bijtelling is maar 4%, waardoor je al een eGolf rijdt vanaf € 52* per maand. Verder is de e-Golf precies zoals elke andere Golf: standaard van alle gemakken voorzien.

Meer informatie

Meer informatie ontvangen? Wij houden u op de hoogte.

Proefrit maken?

Vraag een proefrit bij ons aan.

Onze showroom

Kom ons e-assortiment nu bekijken in onze showroom.

Dit is de e-Golf.

Vertrouwd en vernieuwend tegelijk. Deze volledig elektrische versie van de Golf is duurzaam, innovatief en stil.

100% elektrisch.

De e-Golf rijdt zoals je van een Golf gewend bent, maar dan volledig elektrisch. In 9.6 seconden trek je op van 0 tot 100 km/u en op één acculading kom je tot 300 kilometer ver.

Vertrouwd design.

Een gestroomlijnde hatchback: de e-Golf heeft duidelijk de herkenbare vormgeving van een Golf. Ondanks zijn compacte design is de e-Golf door zijn slimme indeling verrassend ruim.

Innovatief.

De e-Golf is er in één uitvoering, die extra rijk is uitgerust. Multi Collision Braking, parkeersensoren en full LED koplampen zorgen voor een veilige rit. Ook aan comfort ontbreekt er niets: zo is hij uitgerust met automatische airco, de Mijn Volkswagen App-module en comfortstoelen vóór.

Meer informatie

Meer informatie ontvangen? Wij houden u op de hoogte.

Proefrit maken?

Vraag een proefrit bij ons aan.

Onze showroom

Kom ons e-assortiment nu bekijken in onze showroom.

Veelgestelde vragen over elektrische mobiliteit

Hoe kan ik onderweg laden?

Volkswagen biedt in samenwerking met Eneco het HollandseWind® laadabonnement. Hiermee kunt u voor een vast bedrag per maand overal in Nederland laden. U ontvangt een laadsleutelhanger of -pas waarmee u bij openbare (snel)laadpunten het laden kunt starten. Om bij Fastned snellaadstations te kunnen laden, moet u de Fastned app op uw smartphone installeren en uw laadsleutelhanger of -pas als betaalmethode invoeren.

Wat is de maximale afstand (actieradius) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?

De e-Golf kan maximaal 300 km op een volledig geladen accu rijden. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Houd in de praktijk rekening met een actieradius van ca. 200 km.

Welke laadmogelijkheden biedt Volkswagen?

Speciaal voor e-Golf biedt Volkswagen een Smart thuislaadpakket, bestaande uit een thuislaadpunt en installatiepakket Small, en een Smart zakelijk laadpunt. Met deze Smart laadpunten laadt u thuis of op kantoor met een laadpas. De energiekosten voor het laden worden geregistreerd en desgewenst aan u terugbetaald en vervolgens gefactureerd aan uw werkgever of leasemaatschappij.

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?

Ja. De e-Golf is net zo veilig als de gewone Golf. De e-Golf kreeg de maximale vijfsterrenscore in de Euro NCAP test, dezelfde score als de gewone Golf. De e-Golf is voorzien van state-of-the-art veiligheidssystemen. Zo wordt het hoogspanningssysteem gedeactiveerd bij een crash en is de accu afgedekt door een bijzonder stabiele behuizing.

Biedt Volkswagen groene stroom aan bij haar elektrische auto's?

Ja. Volkswagen is een samenwerking aangegaan met Eneco en biedt bij de e-Golf het HollandseWind® laadabonnement aan. Dankzij dit laadabonnement kunnen wij u de zekerheid bieden dat elke kWh die bij het opladen van de e-Golf wordt gebruikt uit 100% HollandseWind® bestaat. De stroom die u gebruikt, is gegarandeerd afkomstig van Nederlandse windturbines: 100% groen en CO2-neutraal.

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

**Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door factoren zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Back to top