De Touareg

De nieuwe Touareg brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Het volledig nieuwe, moderne design straalt zelfverzekerdheid en sportiviteit uit, en benadrukt nog meer zijn charme. Met features en innovaties zoals Matrix led koplampen en de Innovision Cockpit is de nieuwe Touareg klaar voor de toekomst.

De Touareg.

Met de standaarduitrusting van de Touareg heb je een bijzondere SUV te pakken. Het onderscheidende design en de indrukwekkende features tillen jouw rijervaring naar een hoger niveau. Zo zijn een navigatiesysteem, elektrische achterklep en led-koplampen standaard inbegrepen. Daarnaast is elke Touareg voorzien van een geïntegreerde SIM-kaart. Ben jij altijd online en is je Volkswagen altijd up-to-date.

De Elegance.

De Touareg Elegance staat garant voor een moderne uitstraling en veel extra luxe. Denk aan de chromen details in het exterieur, van sierlijsten rondom de ramen tot en met stijlvol afgewerkte bumpers. In het interieur zorgen de blauw- en zwarttinten in combinatie met details van geborsteld aluminium voor een fris decor. De lichte lederen comfortstoelen maken de Elegance helemaal af.

De Atmosphere.

De Touareg Atmosphere is de perfecte combinatie van robuustheid en luxe. De chromen details in het exterieur, die je ook kent van de Elegance, geven de Touareg zijn stoere, maar stijlvolle uitstraling. In het interieur zorgen de houten elementen en de lichtbruine lederen stoelen voor warmte en exclusiviteit

De R-Line.

De Touareg R-Line maakt een indruk als geen ander. De strakke bumpers, grote lichtmetalen velgen en brede wielkasten onderstrepen het exterieur van een sportieve SUV. Het luxe interieur speelt daar feilloos op in, met een verwarmbaar R-Line stuurwiel, een fraaie zwarte dakhemel en zwart lederen bekleding.

Back to top