Audi Sport.
Born on the track, built for the road.

Meeslepende prestaties. Onze fabrieksteams, klantenteams en high-performance modellen zijn goed voor veel adrenaline. De in de autosportwereld opgedane kennis en ervaring zijn voor Audi Sport ideaal om daar innovatieve technologieën voor productiemodellen uit te distilleren. Dat gebeurt met ongekende passie voor alles wat dynamisch rijdt. Bij Audi Sport zijn disciplines samengebracht die onder autoliefhebbers emotie oproepen: de modellen uit de R- en RS-reeks, de dienstverlening aan de klantenteams en de preparaties van de fabrieksteams.

Beleef de Audi RS modellen.

Overzicht van de modellen.

Laat uw hart sneller kloppen..
De Audi RS3.

Indrukwekkend dynamisch en tegelijkertijd heel praktisch. Een synthese van compromisloze prestaties en gebruiksgemak. Met de Audi vijfcilindermotor lijkt het alsof de weg zich aan de auto aanpast: bochten worden chicanes en de mensen op het trottoir zouden heel goed racebezoekers kunnen zijn.

Zelf de benchmark bepalen.
De Audi RS 7 Sportback.

Puristische elegantie, fascinerende power en innovatieve technologie. We hebben deze kwaliteiten samengevoegd om een auto te creëren die er zo nog niet was: de Audi RS 7 Sportback. Een high performance bolide met een indrukwekkende motor en een gestrekt, atletisch silhouet. Het design van de Audi RS 7 Sportback performance is uniek tot in het kleinste detail: van de optionele lakkleur Ascariblauw metallic tot aan de fraaie exterieurafwerking in een matte titaankleur. Dit is een atleet met een perfecte uitstraling.

Overwicht op de weg dankzij superieure prestaties.
De Audi RS6 Avant.

De RS 6 Avant is een indrukwekkende verschijning in het verkeer. Met sportieve, uitgebouwde spatborden, prominente luchtinlaten en een atletische achterkant. De RS 6 Avant performance wordt gebouwd voor automobilisten die nog meer willen. Deze versie presteert nog beter, is nog dynamischer en goed voor nog meer adrenaline. Exclusiviteit gegarandeerd. De RS 6 Avant performance onderscheidt zich verder door zijn designdetails en specifieke uitrusting.

Geboren op het circuit, gebouwd voor de weg.
De Audi R8.

De Audi R8* komt voort uit de wens om als eerste de finishlijn te passeren. Tijdens de ontwikkeling hebben we dan ook vertrouwd op onze race-ervaringen. Denk aan de vele internationale titels die de R8 LMS in GT3-kampioenschappen op zijn naam wist te zetten, waaronder overwinningen in 24-uursraces op de Nürburgring, Spa en Daytona.** De Audi R8 Coupé V10 plus* heeft dus veel gemeen met de GT3-raceauto en dat merkt u meteen zodra u de motor start.

Een greep uit onze actuele voorraad

Audi RS5

Audi RS5

Coupé 450PK
 • Keramiek
 • S-sportstl.
 • 20''
 • B&O
 • Matrix
 • Zwrt-optiek
Prijs € 106.900,-
Audi RS4

Audi RS4

Avant 450pk
 • Kent. 2019
 • PANO
 • B&O
 • Sport- uitlaat
 • Max 280km/u
Prijs € 152.300,-
Back to top