Onderhoud & reparatie

Onderhoud service van uw Audi

Bij Autoflevo kunt u terecht voor

APK

De APK van uw Audi is bij een onderhoudsbeurt helemaal gratis. Is uw Audi nog niet toe aan de APK, dan krijgt u van ons een voucher. Deze is 2 jaar geldig. De gratis APK is alleen voor uw Audi.

Audi Bandenservice

Bij de Audi banden service wisselt u uw winterbanden voor zomerbanden en vice versa. U kunt bij ons een compleet assortiment winterbanden of zomerbanden afnemen, incl de mogelijkheid voor banden opslag.

Audi schade

Heeft u schade aan uw Audi door een aanrijding, het weer of iets anders? U kunt altijd terecht bij uw Audi dealer om dit probleem te verhelpen. Lees meer over de mogelijkheden die u heeft en wat u moet doen als uw Audi schade heeft opgelopen.

Audi Onderhoud voor Audi’s van 5 jaar en ouder

Wie een Audi rijdt staat niet graag voor verrassingen. Ook niet qua kosten voor onderhoud. Daarom bieden wij Audi Top Service met vaste lage pakketprijzen voor een onderhoudsbeurt.

Gratis pechhulp

Door de auto volgens fabrieksvoorschrift te onderhouden bij de dealer garanderen wij dat u probleemloos naar de volgende onderhoudsbeurt kunt rijden, mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan helpt de mobiliteitsgarantie van Audi u weer op weg.

Vervangend vervoer

Uw mobiliteit is ook voor ons belangrijk. Een voordelige Audi huurauto bij reparatie of onderhoud is beschikbaar. Bijvoorbeeld een Audi A1 voor slechts € 35,-. Bekijk hier de volledige lijst met mogelijkheden van vervangend vervoer.

Gespecialiseerde monteurs

Doordat Audi Top Service uitsluitend werkt met gespecialiseerde monteurs weet u zeker dat uw Audi altijd in topconditie is. Al onze monteurs krijgen continu trainingen en workshops zodat ze altijd up-to-date zijn met de laatste techniek. Zo houden alle Audi’s de voorsprong door techniek.

Audi Originele Onderdelen

Het gebruik van Audi Originele Onderdelen® geeft u de garantie dat uw auto altijd perfect functioneert. Want Audi Originele Onderdelen® worden ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw Audi. Zo weet u zeker dat alle onderdelen tot in het kleinste detail op elkaar aansluiten. Het is dan ook niet voor niets dat u kunt rekenen op twee jaar garantie op Audi Originele Onderdelen® en de montagewerkzaamheden.

VOORWAARDEN

  • De genoemde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW.
  • Bij bepaalde kilometerstanden of na een aantal jaar kan het noodzakelijk zijn om onderdelen of vloeistoffen te vervangen, bijvoorbeeld verversen van versnellingsbakolie of het vervangen van bougies. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.
  • De eerstvolgende apk geldt alleen voor uw Audi.
  • De APK zelf is gratis. Eventuele reparaties en/of extra werk vallen daarbuiten.
Back to top