Onderhoud & reparatie

Onderhoud service van uw Audi

Bij Auto Flevo kunt u terecht voor

Airco Check

Weet u niet zeker of het aircosysteem toe is aan onderhoud? Laat dan de Aircocheck uitvoeren voor slechts €19,-. Indien onderhoud noodzakelijk blijkt krijgt u de Aircocheck gratis.

Airco Onderhoud

Uw complete aircosysteem gecontroleerd, onderhouden en voorzien van een volledige geurbehandeling vanaf slechts €139,-.

Onderhoud

U wilt een Audi die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor ons, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Bovendien behoudt u daarmee de fabrieksgarantie.

Reparatie

Uw Audi is in goede handen bij de Audi Servicepartner. Zij gebruiken originele onderdelen van Audi en hebben de kennis en ervaring in huis die hoort bij de vooruitstrevende techniek van Audi.

APK

Bij Audi kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Uw Audi-dealer beschikt namelijk over alle kennis en specialistische apparatuur om de APK voor uw Audi vakkundig uit te voeren. Én voordelig.

Audi Bandenservice

Bij de Audi banden service wisselt u uw winterbanden voor zomerbanden en vice versa. U kunt bij ons een compleet assortiment winterbanden of zomerbanden afnemen, incl de mogelijkheid voor banden opslag.

Audi schade

Heeft u schade aan uw Audi door een aanrijding, het weer of iets anders? U kunt altijd terecht bij uw Audi dealer om dit probleem te verhelpen. Lees meer over de mogelijkheden die u heeft en wat u moet doen als uw Audi schade heeft opgelopen.

Audi Welkomstcheck

Voor maar €39,- controleert de Audi-dealer uw nieuwe aanwinst. Zo ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw Audi en krijgt u advies over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking rijdt u met een zeker en veilig gevoel in uw ‘nieuwe’ Audi’.

Gratis pechhulp

Door de auto volgens fabrieksvoorschrift te onderhouden bij de dealer garanderen wij dat u probleemloos naar de volgende onderhoudsbeurt kunt rijden, mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan helpt de mobiliteitsgarantie van Audi u weer op weg.

Vervangend vervoer

Uw mobiliteit is ook voor ons belangrijk. Een voordelige Audi huurauto bij reparatie of onderhoud is beschikbaar. Bijvoorbeeld een Audi A1 voor slechts € 35,-. Bekijk hier de volledige lijst met mogelijkheden van vervangend vervoer.

Gespecialiseerde monteurs

Doordat Audi Top Service uitsluitend werkt met gespecialiseerde monteurs weet u zeker dat uw Audi altijd in topconditie is. Al onze monteurs krijgen continu trainingen en workshops zodat ze altijd up-to-date zijn met de laatste techniek. Zo houden alle Audi’s de voorsprong door techniek.

Audi Originele Onderdelen

Het gebruik van Audi Originele Onderdelen® geeft u de garantie dat uw auto altijd perfect functioneert. Want Audi Originele Onderdelen® worden ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw Audi. Zo weet u zeker dat alle onderdelen tot in het kleinste detail op elkaar aansluiten. Het is dan ook niet voor niets dat u kunt rekenen op twee jaar garantie op Audi Originele Onderdelen® en de montagewerkzaamheden.

VOORWAARDEN

  • De genoemde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW.

  • Bij bepaalde kilometerstanden of na een aantal jaar kan het noodzakelijk zijn om onderdelen of vloeistoffen te vervangen, bijvoorbeeld verversen van versnellingsbakolie of het vervangen van bougies. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

  • De eerstvolgende apk geldt alleen voor uw Audi.

  • De APK zelf is gratis. Eventuele reparaties en/of extra werk vallen daarbuiten.

Back to top