Nieuws

Laatste Audi nieuws van Auto Flevo

Audi driving experience

Winter 2019 - Voorinschrijving

Het aanbod vanuit Audi Duitsland voor de Audi driving experiences in 2019 is bekend. Audi AG biedt u dit jaar experiences in Oostenrijk, Zweden, Finland en een Noordkaap tour.

Tijdens de Audi driving experience krijgt u de ultieme mogelijkheid te ervaren wat Audi en quattro zo speciaal maakt. Driftend door de sneeuw en rijdend met hoge snelheid over het ijs. De training resulteert in een effectieve verbetering van uw rijvaardigheid. Onder leiding van een deskundig en enthousiast Audi-team van Engels sprekende instructeurs wordt daarbij de individuele ondersteuning niet vergeten. Wilt u het aanbod van dit komende editie bekijken? Klik dan op onderstaande link:

Audidrivingexperience2019

Mocht u vragen hebben of extra informatie wensen, neemt u dan gerust contact op met het Audi driving experience team op telefoonnummer 033 433 52 36 of per e-mail via info@audidrivingexperience.nl.

 

WLTP

Een nieuwe standaard voor verbruikswaarden

Sinds september 2017 gelden voor nieuw op de markt gebrachte personenauto’s nieuwe verbruikscijfers, die met de nieuwe WLTP-testmethode worden vastgesteld. WLTP staat voor Worldwide Harmonized Light-Duty Test Procedure. Dat betekent zoveel als “wereldwijd geharmoniseerde testmethode voor personenwagens en lichte bedrijfswagens” en beschrijft een nieuwe testmethode voor het bepalen van het brandstofverbruik en de emissiewaarden van een auto. Wat dat voor u en uw Audi betekent leest u hier.

563x317_AA3_L_161002.jpg

Wat is de WLTP?

De WLTP hervormt de meet- en testmethoden van de autofabrikanten.
Hoeveel verbruikt een auto? Deze vraag kan Audi met de gestandaardiseerde WLTP-rijcyclus nu beter beantwoorden. De test voor het meten van het brandstofverbruik vindt namelijk plaats onder omstandigheden die meer lijken op de dagelijkse praktijk. Per 1 september 2017 vervangt de WLTP de NEDC-standaard.

De WLTP-methode is gebaseerd op de werkelijke rijgegevens van automobilisten overal [...]

Alleen in juli 20% op Audi Originele Accessoires

Bij aanschaf van een Audi Selectie :plus occasion
Audi Selectie :plus
Onmiskenbaar Audi. Audi occasion actie Profiteer nu van 20% korting op alle Audi Originele Accessoires bij aanschaf van een Audi Selectie :plus occasion. Deze actie is geldig van 1 tot en met 31 juli 2018 op Audi dealer occasions tot maximaal zes jaar oud. Maak uw favoriete Audi occasion nog completer en voeg extra accessoires zoals lichtmetalen wielen, een afneembare trekhaak of dakdragers toe, tijdelijk met 20% korting. Altijd in topconditie Wie anders dan de Audi-dealer kan een perfecte Audi met enige praktijkervaring leveren? Een gebruikte Audi komt niet zomaar in aanmerking: Audi Selectie :plus occasions zijn niet ouder dan zes jaar met maximaal 160.000 kilometer op de teller. Het onderhoud is altijd volgens de fabrieksvoorschriften uitgevoerd en de auto wordt ook nog onderworpen aan een 130-puntencheck. Vanzelfsprekend gaat een Audi Selectie :plus occasion met 12 maanden [...]

Audi Zomercheck

Is uw Audi klaar voor de zomer?
Audi Zomercheck

Gaat u deze zomer met de auto op vakantie? Of bent u al een tijd niet bij uw Audi-dealer geweest voor een controle? Wij bieden u als Audi-rijder een Audi zomercheck aan voor slechts € 19,=. Tot en met 31 augustus krijgt u er tevens een Audi hamamdoek bij cadeau. Uw Audi wordt dan op 17 punten gecontroleerd, zodat uw Audi weer helemaal klaar is voor de zomerperiode.

 

Airco onderhoud

Zeker zijn dat uw airco nog frisse lucht blaast en dat het systeem uw auto op de juiste temperatuur houdt? Doe dan nu de Audi aircocheck.
Voor slechts € 19,-

Onderhoudsbeurt

Uw complete aircosysteem gecontroleerd, onderhouden en een volledige geurbehandeling. Heeft u eerst de Aircocheck laten doen en blijkt dat Airco-onderhoud nodig is? Dan krijgt u de Aircocheck gratis.
Airco onderhoud voor € 139,-

Wielensets

Met Audi Originele Lichtmetalen wielensets speciaal ontworpen voor uw Audi geniet [...]

Audi e-tron quattro concept

The road to zero emission
100% elektrisch. Actieradius 500 km*.
Zero emission.

Een volledig elektrisch productiemodel van Audi is binnenkort geen toekomstmuziek meer, maar werkelijkheid. De Audi e-tron quattro concept debuteerde in 2015 op de IAA-autoshow in Frankfurt. Het is een concrete vooruitblik op een volledig elektrische sportieve SUV uit het hogere segment. Een treffend bewijs dat Audi alternatieve aandrijving fraai verpakt in een sportief en modern design. Vanaf eind 2018 staat de Audi e-tron – die CO2-neutraal geproduceerd gaat worden in Audi’s fabriek in Brussel – bij de Nederlandse dealers. Begin 2019 wordt hij in Nederland leverbaar.

Techniek van morgen

Drie elektromotoren, één bij de voorwielen en twee bij de achteras, zorgen voor ruim voldoende power en vlotte prestaties. Het systeemvermogen bedraagt 320 kW en tijdens de boostfase zelfs even 370 kW. Het koppel bedraagt 800 Nm. Daarmee sprint de Audi e-tron quattro concept in slechts 4,6 seconden van 0 naar 100 km/h en [...]

Audi TT-RS & R8 Performance Parts

Geef uw TT-RS of R8 een unieke look met de Performance Parts!

Maak kennis met de Audi Performance Parts. Unieke onderdelen om de high performance coupés van Audi een unieke agressieve look en performance boost te geven.
Deze onderdelen zijn allen leverbaar op de TT-RS en de R8 Coupé.

Zie het verschil:

 Aan de voorzijde van deze auto is dit ‘beest’ het meest aangepakt met bizar veel carbon en units die ver uitsteken. Zo worden de carbon aerokits gemonteerd om de TT-RS zo nog meer dynamica in de bochten te geven. De luchtinlaten in de gril zijn groter en breder geworden en steken meer uit om zo de agressiviteit te benadrukken. Ook is er een voorspoiler gemonteerd die de downforce flink verbeterd.
De ‘standaard’ [...]

Op zoek naar een exclusieve set velgen?

Dan is Auto Flevo dé dealer daarvoor. Met trots kunnen wij mededelen dat Auto Flevo nu officieel Vossen Wheels dealer is.

 

Voorbeelden:

Een impressie van een aantal door ons afgeleverde unieke Audi’s met Vossen velgen.

 

Audi A7

Eindelijk is het zo ver! De tweede generatie Audi A7 Sportback is in zicht!

Na zeven jaar lang te hebben mogen genieten van het ‘vorige’ type Audi A7 is het nu zo ver.
Graag geven wij u een korte introductie.

De vernieuwde vierdeurs coupé van Audi is ruimer, slimmer en eleganter geworden dan zijn voorganger. Door meer hoofdruimte te bieden, hebben de heren van Ingolstadt [...]

Nieuwe racer voor klantenteams nu te bestellen

De Audi R8 LMS GT4, de kant en klare fabrieksracer van Audi Sport GmbH, is vanaf heden door klantenteams te bestellen. De auto is gebaseerd op de productieversie van de R8 Coupé V10 en wordt geleverd naast de eerder geïntroduceerde RS 3 LMS TCR en R8 LMS GT3.

De ultieme raceversie voor klantenteams levert een maximumvermogen van 364 kW/495 pk en voldoet aan alle GT4-reglementen. Audi levert de R8 LMS GT4 vanaf december wereldwijd uit tegen een prijs van 198.000 euro*, exclusief belastingen. De racer is in Europa rechtstreeks te bestellen via Audi Sport customer racing.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Start productie in 2019 Actieradius meer dan 500 kilometer Dagrijverlichting die communiceert met de omgeving   Audi presenteert op de autoshow van Shanghai (19 – 28 april) de e-tron Sportback concept, een vierdeurs ‘grand tourer’ met een 320 kW sterke elektrische aandrijflijn en een actieradius van ruim 500 kilometer. De e-tron Sportback komt qua afmetingen dicht bij de Audi A7 in de buurt. Hij is 4,90 meter lang, 1,98 meter breed, 1,53 meter hoog en heeft een wielbasis van 2,93 meter. Voor de aandrijving van het 320 kW sterke studiemodel (370 kW in boostmodus) zorgen drie elektromotoren: één op de vooras, twee op de achteras. Vanuit stilstand naar 100 km/h accelereert deze vierwielaangedreven Audi in amper 4,5 seconden. 500 kilometer actieradius Zijn watergekoelde lithium-ion batterij heeft een capaciteit van 95 kWh, waardoor de auto een NEDC-actieradius heeft van ruim 500 kilometer. Het batterijpakket is tussen de assen onder de stoelen geplaatst. Een positie die zorgt voor een laag zwaartepunt en een gewichtsverdeling van 52:48 voor en achter. De Audi e-tron Sportback kan worden opgeladen via een Combined Charging System (CCS), met zowel AC- als DC-aansluitingen. Lichtanimaties Opvallend aan d [...]
Back to top