Nieuws

Laatste Audi nieuws

Dit is de nieuwe Audi A7 Sportback!

Eindelijk is het zo ver! De tweede generatie Audi A7 Sportback is in zicht!

Na zeven jaar lang te hebben mogen genieten van het ‘vorige’ type Audi A7 is het nu zo ver.
Graag geven wij u een korte introductie.

De vernieuwde vierdeurs coupé van Audi is ruimer, slimmer en eleganter geworden dan zijn voorganger. Door meer hoofdruimte te bieden, hebben de heren van Ingolstadt deze auto meer comfort gegeven voor de passagiers achterin. Dit is niet ten koste gegaan van de kofferbak ruimte.

Ook heeft Audi het kantel- /schuifdak vervangen door een glazen panoramadak, deze is maar liefst 60% groter.

Het interieur van de Audi A7 is het meest onder handen genomen. Het pure vakmanschap is duidelijk te zien in dit waanzinnig strakke interieur. Dankzij de vele mogelijkheden om dit interieur te personaliseren, zullen de vele kleurencombinaties en materiaalkeuzes de mens betoveren.

Touch

Voor het eerst gaat Audi werken met touchscreens, deze zijn te vinden in de nieuwe A8 en de A7.
In het midden console zullen zich twee grote displays bevinden die met de vinger bedient kunnen worden. Dit zijn twee high-resolution 10,1- en 8,6-inch HD-touchdisplays. Deze schermen geven direct feedback op uw toets, waardoor het gevoel plezierig en geheel natuurlijk aanvoelt. Met deze twee schermen kan alles van de auto geregeld en weergeven worden.

De motoren

Allereerst wordt de nieuwe A7 gelanceerd met een 340pk sterke 3.0 V6 TFSI. Deze motor zorgt voor maar liefst 500nm koppel, waardoor de A7 in 5,3 seconden naar de 100 km/u sprint. Waarna de Audi A7 door blijft gaan tot de elektrische begrenzer hem op 250 km/u stopt. Meer mogelijkheden in motoren worden in de loop van de lancering in februari bekend gemaakt.

Voor meer informatie, kijk op: https://www.audi.nl/nl/web/nl/modellen/a7/nieuwe-a7-sportback.html

Back to top