Airco onderhoud

Zeker zijn dat uw airco nog frisse lucht blaast en dat het systeem uw auto op de juiste temperatuur houdt? Doe dan nu de Audi aircocheck.
Voor slechts € 19,-

Onderhoudsbeurt
Uw complete aircosysteem gecontroleerd, onderhouden en een volledige geurbehandeling. Heeft u eerst de Aircocheck laten doen en blijkt dat Airco-onderhoud nodig is? Dan krijgt u de Aircocheck gratis.
Airco onderhoud voor € 139,-

Wielenservice

We wisselen uw winterbanden voor zomerbanden, ook op uw huidige velg. Daarnaast wordt uw Audi gratis gewassen. Handig: uw winterbanden kunnen achterblijven in het zogeheten bandenhotel. En wanneer de zomer voorbij is, haalt u ze gewoon weer op. Dat is wat wij Audi Wielen Service noemen.

Wisselen complete set € 39,- (€ 79,- incl. opslag)
Bandenwissel op velg € 89,- (€ 129,- incl. opslag)

Wielensets

Met Audi Originele Lichtmetalen wielensets speciaal ontworpen voor uw Audi geniet u ook in de zomer van een optimale performance.

Zomerbanden

Banden zijn een essentieel onderdeel van uw Audi. Bij Audi kunt u terecht voor het monteren van uw zomerbanden: banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarmee kunt u met een goed gevoel en de juiste grip de weg op.

Fietsendrager voor op trekhaak, 2 fietsen
Afsluitbare drager voor maximaal twee fietsen. Geschikt voor elektrische fietsen.

Fietshouder (voorvork) voor op dakdragers, 1 fiets
De fietshouder is snel te monteren en afsluitbaar. De houder heeft een geanodiseerd aluminium profiel, waardoor deze weinig beweegt.

Bandenhoezen, 4 stuks, 14-18 inch of 19-20 inch
Een vierdelige set bandenhoezen met handige draaggrepen om complete wielensets gemakkelijk en schoon te kunnen meenemen en opslaan.

Gekko geurverfrisser, rood / geel / zwart / licht grijs
Een geurende gekko die gemakkelijk op de luchtroosters van uw Audi blijft ‘plakken’ is een opvallende verschijning op het dashboard.

Velgenreiniger
Intensieve reiniging voor de velgen van uw auto.

Tas met verzorgingsproducten
Complete set met alle onderhoudsproducten van Audi. De set beschikt over alles wat u nodig heeft voor de totale verzorging van uw Audi.

Back to top