Nieuws

Laatste Audi nieuws

Audi TT-RS & R8 Performance Parts

Geef uw TT-RS of R8 een unieke look met de Performance Parts!

Maak kennis met de Audi Performance Parts. Unieke onderdelen om de high performance coupés van Audi een unieke agressieve look en performance boost te geven.
Deze onderdelen zijn allen leverbaar op de TT-RS en de R8 Coupé.

Zie het verschil:

 Aan de voorzijde van deze auto is dit ‘beest’ het meest aangepakt met bizar veel carbon en units die ver uitsteken. Zo worden de carbon aerokits gemonteerd om de TT-RS zo nog meer dynamica in de bochten te geven. De luchtinlaten in de gril zijn groter en breder geworden en steken meer uit om zo de agressiviteit te benadrukken. Ook is er een voorspoiler gemonteerd die de downforce flink verbeterd.
De ‘standaard’ motorkap wordt vervangen door een compleet vernieuwde motorkap met een carbon luchtinlaat in het midden.

Aan de zijkant is te zien hoe de sideskirts zijn uitgebreid met carbon sideskirts, wat de auto looks van een hypercar geeft.
Ook is de spoiler vervangen door een carbon high performance spoiler. Door al deze aerokits en de carbon spoiler heeft de auto tot wel 50% meer downforce bij een snelheid hoger dan 150 km/u.

Wie voor de gewichtsbesparing kiest, heeft de optie om de achterbank te vervangen door een carbon dwaasversteviging. Hoe dat eruit ziet? Nou zo!

Wie het gebrul van de welbekende 2.5 liter 5-cilinder van Audi nog een boost wil geven, kan kiezen voor de Akrapovič sportuitlaat.

Voor de R8 geldt hetzelfde liedje, vooraan vernieuwde en uitstekende aerokits, verbrede sideskirts en een grotere spoiler.

Voornamelijk de achterkant wordt bij de R8 aangepakt. De huidige diffuser wordt uitgebreider en verlengt naar beide zijkanten.

Back to top