Nieuws

Laatste Audi nieuws

Alleen in juli 20% op Audi Originele Accessoires

Bij aanschaf van een Audi Selectie :plus occasion

Audi Selectie :plus
Onmiskenbaar Audi.

Audi occasion actie Profiteer nu van 20% korting op alle Audi Originele Accessoires bij aanschaf van een Audi Selectie :plus occasion. Deze actie is geldig van 1 tot en met 31 juli 2018 op Audi dealer occasions tot maximaal zes jaar oud. Maak uw favoriete Audi occasion nog completer en voeg extra accessoires zoals lichtmetalen wielen, een afneembare trekhaak of dakdragers toe, tijdelijk met 20% korting.
Altijd in topconditie Wie anders dan de Audi-dealer kan een perfecte Audi met enige praktijkervaring leveren? Een gebruikte Audi komt niet zomaar in aanmerking: Audi Selectie :plus occasions zijn niet ouder dan zes jaar met maximaal 160.000 kilometer op de teller. Het onderhoud is altijd volgens de fabrieksvoorschriften uitgevoerd en de auto wordt ook nog onderworpen aan een 130-puntencheck. Vanzelfsprekend gaat een Audi Selectie :plus occasion met 12 maanden garantie en Audi Mobiliteitsgarantie de showroom uit.
  • teaser-occasionactie2018.jpg

    Upgrade uw Audi Selectie :plus occasion

    Heeft u uw favoriete Audi occasion gevonden maar wilt u sportievere velgen, een fietsendrager, trekhaak of sierlijsten? Dan is het tijdelijk nog aantrekkelijker om deze direct bij aankoop van uw Audi occasion aan te schaffen. Wanneer u in juli een Audi Selectie :plus occasion koopt, ontvangt u namelijk 20% korting op Audi Originele Accessoires. Benieuwd welke accessoires u toe kunt voegen aan uw Audi?

    Deze actie is geldig op orders in de periode van 1 tot en met 31 juli 2018 en geldt alleen bij aanschaf van een Audi Selectie :plus occasion tot maximaal 6 jaar oud (of 160.000 kilometer) bij de Audi dealer. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden.

Back to top