De vernieuwde R8

ZOEK UW OCCASION

U bent op zoek naar een Audi Occasion? Bij Auto Flevo Audi hebben wij een uitgebreid aanbod aan occasions. Van demo auto’s tot tweedehands Audi occasions. Ook hebben wij regelmatig luxe Audi’s in ons assortiment.

OVERZICHT NIEUWE MODELLEN

Klik op onderstaand model voor een overzicht van de specificaties per model. Bekijkt u uw droomauto liever in de showroom? Neem dan even contact met ons op zodat we ervoor kunnen zorgen dat het gewenste model voor u klaarstaat!

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

Back to top